Webinarium nt. bezpieczeństwa żywności

17 stycznia 2022

Federacja Polskich Banków Żywności zaprasza organizacje ratujące żywność i świadczące pomoc żywnościową na webinarium na temat bezpieczeństwa żywności.

Webinarium odbędzie się 19.01.2022 roku (środa) w godzinach 12.00-13.30

Spotkanie poprowadzi dr hab. prof. SGGW Joanna Trafiałek, Kierownik studiów podyplomowych „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”.

Webinarium odbędzie się na platformie Microsoft Teams. Zapraszamy do rejestracji: link.

Webinarium jest organizowane w ramach projektu „Pola Aktywności – wsparcie organizacji pomocowych ratujących żywność” z dotacji programu Aktywni Obywatele – Fundusz Krajowy, finansowanego z Funduszy EOG.

Projekt „Pola Aktywności” realizowany jest z dotacji programu Aktywni Obywatele – Fundusz Krajowy finansowanego przez Islandię, Liechtenstein i Norwegię w ramach Funduszy EOG.

 

PATRONAT MEDIALNY